sre., 20. maj | Leskoškova cesta

Hotelinco Workshop - Praktični napotki in svetovanje za samostojno rabo Hotelinco programa

Odkrijte, kako uporabljati Hotelinco na najbolj optimalen način.
Prijave niso več mogoče!
Hotelinco Workshop - Praktični napotki in svetovanje za samostojno rabo Hotelinco programa

Čas in lokacija

20. maj 2020 11:00 – 14:00 GMT+2
Leskoškova cesta, Leskoškova cesta, 1000 Ljubljana, Slovenia

O dogodku

 

Praktični napotki in svetovanje za samostojno rabo Hotelinco programa

Odkrijte, kako uporabljati Hotelinco na najbolj optimalen način. Na 3-urni delavnici vam bomo opisali funkcionalnosti programa po korakih in prikazali številne primere uporabe znotraj sistema. Pridobite uporabne napotke, delite svoje izkušnje in sledite dobrim primerom iz prakse. 

Delavnica poteka v sproščenem v vzdušju v majhni skupini z največ 5 udeležencev.  Zaradi omejenega števila udeležencev je interaktivna delavnica izrazito praktična, bogata z napotki in izmenjavo izkušenj. Prvi del delavnice je namenjem praktičnim navodilom za uporabo sistema, drugi del je namenjen vašim vprašanjem. Priporočamo, da imate s seboj tudi notesnik za praktične vaje in delo na demo verziji programa. 

Komu je delavnica namenjena? Primerno za začetnike in vse uporabnike, ki sistema še ne uporabljajo v polni meri oz. celovito.

Po zaključku prejme vsak udeleženec potrdilo o udeležbi delavnice.

Cena udeležbe na delavnici znaša 49 EUR (brez DDV).

  

S prijavo na delavnico sprejemate navedene stroške udeležbe na delavnici. Po uspešni prijavi, vas bomo o vseh dodatnih informacijah obvestili v najkrajšem možnem času. 

V kolikor vaša prijava na delavnico ni bila uspešno poslana, nas prosimo, kontaktirajte na info@hotelinco.net oz. 01 5002100

V kolikor za razpisan termin ne bomo prejeli zadostnega števila prijav, si pridružujemo pravico do odpovedi ali prestavitve termina delavnice, kar vam sporočimo najkasneje 3 dni prej. 

V primeru, da se delavnice ne morete udeležiti, nam vašo odjavo prosimo sporočite na info@hotelinco.net, najkasneje 3 dni pred pričetkom delavnice. 

Prijave niso več mogoče!

S klikom na gumb PRIJAVI se prijavljate na dogodek in soglašate, da MAIS interno obdeluje vaše osebne podatke za potrebe izvedbe dogodka ter obveščanja o delavnici. 

S prijavo na dogodek soglašate s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.