Wed, Apr 22 | Ljubljana

Hotelinco Workshop - Primeri dobre prakse in svetovanje za strateško rabo Hotelinco programa

Odkrijte, kako je Hotelinco lahko močno orodje vaše poslovne strategije.
Prijave niso več mogoče

Čas in lokacija

Apr 22, 2020, 10:00 AM – 1:00 PM
Ljubljana, Ljubljana, Slovenia

O dogodku

Na delavnici boste pridobili vpogled celovitega poslovnega procesa, ki ga Hotelinco podpira in spoznali, kako je Hotelinco lahko močno orodje vaše poslovne strategije. Na 3-urni delavnici vam bomo opisali napredne funkcionalnosti sistema, povezljivost z zunanjimi sistemi in svetovali najprimernejšo rabo sistema za poslovanje z rezultati.   Zastavljajte vprašanja in se posvetujte s strokovnjakom z večletnimi izkušnjami in znanji na področju hospitality poslovanja

Zaradi omejenega števila udeležencev je interaktivna delavnica izrazito praktična, bogata z napotki in izmenjavo izkušenj. Delavnica poteka v majhnih skupinah do največ 5 udeležencev. Po zaključku prejme vsak udeleženec potrdilo o udeležbi delavnice.

 

Komu je delavnica namenjena? Primerno za vse, ki postavljajo organizacijo v hotelu, poslovodiji hotel in vse uporabnike, ki želijo nadgraditi svoje znanje in uporabo sistema. 

Cena udeležbe na delavnici 85 EUR (brez DDV).

 

S prijavo na delavnico sprejemate navedene stroške udeležbe na delavnici. Po uspešni prijavi, vas bomo o vseh dodatnih informacijah obvestili v najkrajšem možnem času. 

V kolikor vaša prijava na delavnico ni bila uspešno poslana, nas prosimo, kontaktirajte na info@hotelinco.net oz. 01 5002100

V kolikor za razpisan termin ne bomo prejeli zadostnega števila prijav, si pridružujemo pravico do odpovedi ali prestavitve termina delavnice, kar vam sporočimo najkasneje 3 dni prej. 

V primeru, da se delavnice ne morete udeležiti, nam vašo odjavo prosimo sporočite na info@hotelinco.net, najkasneje 3 dni pred pričetkom delavnice. 

Prijave niso več mogoče

S klikom na gumb PRIJAVI se prijavljate na dogodek in soglašate, da MAIS interno obdeluje vaše osebne podatke za potrebe izvedbe dogodka ter obveščanja o delavnici. 

S prijavo na dogodek soglašate s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.

© 2013 - 2020 MAiS d.d. All rights reserved.

 

Privacy policy/ Politika zasebnosti                                                                             Terms of service/ Pogoji uporabe