sre., 22. apr. | Ljubljana

Hotelinco Workshop - Primeri dobre prakse in svetovanje za strateško rabo Hotelinco programa

Odkrijte, kako je Hotelinco lahko močno orodje vaše poslovne strategije.
Prijave niso več mogoče
Hotelinco Workshop - Primeri dobre prakse in svetovanje za strateško rabo Hotelinco programa

Čas in lokacija

22. apr. 2020 10:00 – 13:00
Ljubljana, Ljubljana, Slovenia

O dogodku

Na delavnici boste pridobili vpogled celovitega poslovnega procesa, ki ga Hotelinco podpira in spoznali, kako je Hotelinco lahko močno orodje vaše poslovne strategije. Na 3-urni delavnici vam bomo opisali napredne funkcionalnosti sistema, povezljivost z zunanjimi sistemi in svetovali najprimernejšo rabo sistema za poslovanje z rezultati.   Zastavljajte vprašanja in se posvetujte s strokovnjakom z večletnimi izkušnjami in znanji na področju hospitality poslovanja

Zaradi omejenega števila udeležencev je interaktivna delavnica izrazito praktična, bogata z napotki in izmenjavo izkušenj. Delavnica poteka v majhnih skupinah do največ 5 udeležencev. Po zaključku prejme vsak udeleženec potrdilo o udeležbi delavnice.

 

Komu je delavnica namenjena? Primerno za vse, ki postavljajo organizacijo v hotelu, poslovodiji hotel in vse uporabnike, ki želijo nadgraditi svoje znanje in uporabo sistema. 

Cena udeležbe na delavnici 85 EUR (brez DDV).

 

S prijavo na delavnico sprejemate navedene stroške udeležbe na delavnici. Po uspešni prijavi, vas bomo o vseh dodatnih informacijah obvestili v najkrajšem možnem času. 

V kolikor vaša prijava na delavnico ni bila uspešno poslana, nas prosimo, kontaktirajte na info@hotelinco.net oz. 01 5002100

V kolikor za razpisan termin ne bomo prejeli zadostnega števila prijav, si pridružujemo pravico do odpovedi ali prestavitve termina delavnice, kar vam sporočimo najkasneje 3 dni prej. 

V primeru, da se delavnice ne morete udeležiti, nam vašo odjavo prosimo sporočite na info@hotelinco.net, najkasneje 3 dni pred pričetkom delavnice. 

Prijave niso več mogoče

S klikom na gumb PRIJAVI se prijavljate na dogodek in soglašate, da MAIS interno obdeluje vaše osebne podatke za potrebe izvedbe dogodka ter obveščanja o delavnici. 

S prijavo na dogodek soglašate s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.