WEB BASED HOTEL MANAGEMENT SOFTWARE

 

simple and efficient system

for small hotels

 

Easy to get started

Ker Hotelinco v celoti bazira na internetni tehnologiji in je uporabnikom na voljo kot storitev, za zagon sistema ni potrebna inštalacija programske ali strojne opreme.

 

Vse, kar potrebujete, je osebni računalnik in povezava do interneta.


Naslednji koraki opisujejo, kaj konkretno lahko pričakujete pri vzpostavitvi celotne hotelske rešitve Hotelinco – storitev v oblaku.

 

 

1. Oglejte si demo predstavitev


Za začetek vam priporočamo brezplačen ogled demo verzije programa. Ta vam nudi vpogled v osnovne lastnosti in funkcionalnosti sistema. Če želite podrobnejšo predstavitev delovanja, vas prosimo, da nas kontaktirate in se dogovorite za sestanek (tel: 01 500 2100, e:mail: info@hotelinco.net) 

 

2. Register your Hotelinco account


Hotelinco lahko začnete uporabljati šele, ko uspešno zaključite registracijski postopek. V prvem koraku vpišete svoje osnovne podatke (podatki o kontaktni osebi, podatki o nastanitvi, ipd), v naslednjem koraku pa ste preusmerjeni na stran s pogoji uporabe oz. na stran »Pogodba«.

 

3. Preberite pogoje uporabe in podpišite Pogodbo


Za uporabo Hotelinca se morate strinjati s pogoji uporabe in podpisati online pogodbo, tako da kliknete na gumb »Zaključi«.

 

4. Plačilo priključnine – potrditev vašega naročila


V zadnjem koraku potrdite vaše naročilo z enkratnim plačilom priključnine v višini 80 evrov na naš poslovni račun. Plačilo priključnine je neodvisno od vašega nadaljnjega izbora cenovnega modela.

 

5. Vprašalnik Osnovni podatki za Hotelinco sistem


Po prejemu plačila na naš poslovni račun vam pošljemo vprašalnik za pridobitev nadaljnjih informacij (npr. število Pos, plačilna sredstva itd.), potrebnih za postavitev vašega Hotelinca.

Za vzpostavitev in delovanje vašega Hotelinca je treba definirati in vnesti specifične osnovne podatke o hotelu, namestitvi in ponudbi. Pri tem vam najprej pomaga eden od naših strokovnjakov (telefonsko ali prek skype), nato pa lahko nadaljujete sami (v aplikaciji so na voljo tudi preprosta in aktualna navodila za uporabo).