GLOBALNA DISTRIBUCIJA

Cubilis.png
ff97b173-08a8-4d31-8357-adc8008b5338.png

Suvereno odprite vrata v svet!

 

Nič več težav s podvojenimi rezervacijami, neprodanimi sobami in vnašanjem podatkov v številne različne aplikacije prodajno-distribucijskih kanalov! Vso spletno prodajo na več kot 90-ih vodilnih rezervacijskih sistemih in distribucijskih kanalih, vključno z online rezervacijami na vaši spletni strani, lahko poenotite in upravljate na enem mestu.

 

Hotelinco PMS avtomatično pošlje razpoložljivost in cene v channel manager sistem, ki komunicira s številnimi vodilnimi distribucijskimi kanali, in – na podlagi dvosmerne komunikacije – uvozi rezervacije iz različnih rezervacijskih kanalov, kot npr. booking.com, HRS, expedia, itd. direktno v Hotelinco.

 

Multi channel manager sistem (MCM) omogoča enoten inventar v realnem času in takojšnjo sinhronizacijo podatkov na vseh kanalih, kar omogoča tudi prodajo zadnje razpoložljive sobe v realnem času in pomembno zniža nevarnost prebukiranja!

“Vsaka prazna soba pomeni strošek.

Soba, ki je danes ne prodamo, pomeni zgubljen prihodek, saj te prazne sobe ne moremo prodati nikoli več!”

Kaj omogoča multi channel management engine (MCM)?

 

1. Omogoča nabor produktov za internetno prodajo

2. Omogoča določanje obsega prodaje preko tržnih kanalov

3. Omogoča določanje cen po prodajnih obdobjih

4. Podatke iz 1.,2, in 3 posreduje tržnim kanalom

4. Sprejema rezervacije iz tržnih kanalov in jih aktualizira v sistem hotelinco (namesto ročnega vnašanja na podlagi prejetih e-mailov)

5. Skrbi za aktualizacijo prostih kapacitet na tržnih kanalih na podlagi več produktov, ki so vezani na iste fizične sobe v realnem času (preprečuje prebukiranje, ko prodajnik spi oz. je odsoten)

6. V realnem času in z zadnjo razpoložljivo sobo izvaja hkrati prodajo tudi spletni strani hotela (booking engine) in slovenskem booking portalu hotel.si!

 

 

Kaj je multi channel management engine (MCM)?

 

Vaš prodajni asistent, ki deluje 24/7 vse dni v letu!

Vsa opravila izvaja brez prestanka v realnem času in je nenadomestljiv prodajni pomočnik za najnižjo možno ceno že od 22€/mesec, kar vam nadomesti 720 ur dežurstva in najmanj 10 ur pravočasno opravljenega dela.

 

 

Prosimo, upoštevajte, da multi channel manager modul zahteva uporabniški račun pri channel manager ponudnikih (cultswitch, mappingmaster,...)., kot tudi pri online booking servisih, ki jih želite uporabljati. To vključuje dodatne stroške.

Channel manager sistem je le del celovite hotelske prodaje

 

Sodobni channel manager sistemi se povezujejo s spletnimi rezervacijskimi sistemi in hotelskimi recepcijskimi sistemi. Za mali hotel je najbolj smotrno in najbolj ugodno uporabljati en celovit programski sistem za poslovanje: Hotelinco ponuja vse v enem. Z multi channel management sistemom omogoča Hotelinco celovito hotelsko prodajo!