Recite gostom DA že na vaši spletni strani!
Recepcijski program

ONLINE REZERVACIJE

hotelinco booking engine

  • Lastni prodajni kanal na domačih spletnih straneh

  • brez provizije

  • online rezervacije direktno v hotelski sistem

 

Live booking demo

Zakaj hotelinco booking engine?

Pretvorite goste, ki si ogledujejo, v goste, ki rezervirajo

Online rezervacije na vaši spletni strani omogočajo gostu, da sami preverijo razpoložljivost hotela v različnih terminih in da takoj izvedejo želeno rezervacijo brez čakanja na vaš odgovor po telefonu ali elektronski pošti. 

Enostavno vodenje zasedenosti sob

Preglejte in prilagodite svoj inventar glede na povpraševanja gostov. Rezervacije, izvedene na vaši spletni strani, se avtomatično in v realnem času shranijo v Hotelinco recepcijski sistem, tako da vam jih ni treba vnašati ročno ter skrbeti za morebitno prezasedenost sob oziroma prekrivanje rezervacij.

Clipboard01.jpg

Za ohranitev identitete vašega hotela

Hotelinco booking engine se lahko prilagodi izgledu spletne strani hotela (barve, logo, fotografije). Prav tako se vpisujejo vaši teksti.

Bodite neodvisni od prodajnih posrednikov

Sami določite svoje prodajne pogoje (minimalno št. bivanja, znesek depozita, politika odpovedi,...).

Diferencirajte se od konkurence

Ponujajte paketne ponudbe in komplementarne storitve (masaže, izlete, izposoja koles,...) ter prodajo izdelkov (steklenica vina, košara sadja,...).

monri.jpg

Zagotovite varne transakcije

Izbirate lahko med različnimi plačilnimi sredstvi za depozite ali zavarovanja rezervacije: kreditne kartice in plačilnimi servisi: Monri Payments, Wordline Saferpay, Valu Moneta, Paypal. 

 

Vaš Hotel Booking Engine je del celovite hotelske prodaje

 

Sodobni rezervacijski sistemi podpirajo integracijo s channel manager sistemi in hotelskimi recepcijskimi sistemi. Za mali hotel je najbolj smotrno in najbolj ugodno uporabljati en celovit programski sistem za poslovanje: Hotelinco ponuja vse v enem!