top of page

Hotelinco povezan s portalom CamplinQ perfect pitch camping

CamplinQ je nova, inovativna platforma, ki omogoča gostom direktne online rezervacije točno izbrane parcele ali druge enote v izbranem kampu, kampom pa predstavlja dodatni prodajni  kanal, ki poleg dodatne promocije omogoča tudi uporabno analitično orodje. 


CamplinQ portal tako odlikujejo štirje stebri inovativnosti: rezervacijska platforma, promocijski portal, analitično orodje in družbeno omrežje.


CamplinQ kampistom omogoča, da rezervirajo svojo idealno kamp parcelo na podlagi bogatega nabora foto in video vsebin ter prek 30 različnih parametrov za posamezno parcelo, od stopnje sence in lege, do razgleda in stopnje zasebnosti, ter si tako v udobju svojega doma zagotovijo sanjsko mesto za preživljanje dopusta.


​Vsaka parcela je predstavljena z interaktivnim zemljevidom, ki omogoča izbiro na podlagi njenih dejanskih značilnosti, ne zgolj generičnih kategorij. CamplinQ je hkrati tudi orodje za povezovanje med kampisti in kampi z izmenjavo mnenj, predlogov, dogodkov v kampu in drugega.




Hotelinco PMS je povezljiv z rezervacijsko platformo CamplinQ, kar pomeni, da lahko vse rezervacije, ki so ustvarjene preko CamplinQ rezervacijske platforme, naši uporabniki prejemajo avtomatično in dirketno v Hotelinco PMS sistem. Hotelinco odlikuje multi channel manager motor, ki omogoča optimizirano spletno prodajo na več različnih OTA kanalih s sinhronizacijo razpoložljivosti na vseh kanalih ter napredno prodajo z dinamičnim upravljanjem cen in uporabo prodajnih restrikcij (nabor restrikcij odvisen od izbire channel manager sistema).




Za več informacij nas kontaktirajte:


bottom of page