HOTELSKA REŠITEV V OBLAKU

 

enostaven sistem za učinkovito vodenje malih nastanitvenih obratov

 

učinkovit hotelski sistem (PMS) 

Dogovorite brezplačno predstavitev Hotelinco programa na daljavo!

Multi funkcionalen sistem

  • Ali želite sistematiziran in jasen grafični pregled obstoječih rezervacij?

  • Ali iščete avtomatizirano obračunavanje in pošiljanje računov gostom po elektronski pošti?

  • Ali potrebujete knjigo gostov in vodenje zgodovine gostov?

Vse to in še več so Hotelinco lastnosti

Kot celovita programska rešitev za hotele ima Hotelinco številne lastnosti in funkcije za upravljanje ene ali več (manjših) namestitvenih enot. Z lastnostmi, kot so na primer online rezervacije, prijava in odjava gosta, vodenje sob, vzdrževanje in številne druge funkcionalnosti – vam rešitev nudi vse potrebne informacije o rezervacijah o gostih, omogoča proaktivno spremljanje, načrtovanje in omogoča upravljanje dejavnosti na najbolj profitabilen način ter nenazadnje lahko pomembno prispeva k zadovoljstvu gosta. Poslovite se od excelovih tabel in številnih prebukiranj ter prihranite svoj dragoceni čas! 

Uporabniku prijazen

Intuitivni grafični vmesnik omogoča enostavno vzpostavitev ter delovanje sistema, običajno v manj kot enem dnevu. Prav tako je sistem predviden za samoučenje in ga je mogoče hitro osvojiti. Kot tak ne zahteva dolgotrajnega in poglobljenega učenja, ki si ga danes večina tudi časovno težko privošči. Hotelinco je enostavna in uporabniku prijazna aplikacija. Vse potrebne informacije so na voljo na enem zaslonu, tako da ima vaše osebje hiter dostop do kartoteke gosta, računov in razpoložljivosti sob.

Konkurenčna cena

Ker deluje Hotelinco prek spleta, ni potrebe po vzpostavitvi in vzdrževanju drage infrastrukture in nadaljnjih investicij v nakup drage strojne in programske opreme, brez lokalnih inštalacij, itd. V nasprotju s krajevnimi programskimi rešitvami, ki z vzpostavitvijo in vzdrževanjem stanejo na tisoče evrov, je Hotelinco začetni paket na voljo že za 2 € na sobo, min 20€/mesec pavšalno. Nizek, enkraten strošek za vključitev v sistem (90€). 

Več hotelski sistem

Več hotelski oziroma multi-property sistem omogoča vodenje poslovanja več hotelov oz. namestitvenih enot na različnih lokacijah v enem sistemu. Hotelinco sistem "raste" skupaj z vašimi potrebami, tako da je mogoče enostavno sproti dodajati namestitvene enote in razširjati sistem. 

Večjezičnost

Hotelinco sistem lahko uporabljajo različno govoreči uporabniki, saj je Hotelinco na voljo v več jezikih, in sicer v angleškem, nemškem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem jeziku. Jezik uporabe ni vezan na uporabniško ime in geslo, saj lahko vsak uporabnik znotraj aplikacije jezik uporabe  enostavno menja.

Dostop in delo na daljavo

Do Hotelinca lahko dostopate vedno in povsod, kjer je na voljo delujoča internetna povezava. Prav tako sami določate, kdo od vašega osebja ima pooblaščen dostop do sistema. 

Povezljvost z drugimi sistemi/ vmesniki

Hotelinco vključuje številne vmesnike in se enostavno povezuje z drugimi hotelskimi podsistemi, kot so na primer PBX, telefonija, finančno-knjigovodstvo, ključavnice, video sistemi, gostinski sistemi, idr.

V skladu z zakonskimi zahtevami

 

Hotelinco PMS Service je spletna programska rešitev, ki malim nastanitvenim enotam poleg učinkovitega vodenja omogoča tudi informacijsko podprto izvajanje zakonskih obveznosti:

 

- sledenje vsem spremembam dokumentov, v skladu z zakonom o davčnem postopku ZDavP-2;

- prehod na uvedbo davčne blagajne in sledenje zakonskim zahtevam o davčni blagajni;

- sporočanje podatkov na AJPES;

- obračunavanje turistične takse in mesečno poročanje na občino;

- varno računalništvo v oblaku, varstvo osebnih podatkov v oblaku po smernicah Informacijskega pooblaščenca.

Potrebujete za vodenje nastanitvenega obrata posebne lastnosti?

 

Programska rešitev Hotelinco ima skalabilno vsebinsko zasnovo, kar omogoča številne prilagoditve različnim zahtevam in potrebam hotelskega poslovanja. Bodisi da upravljate (ne)tipične nastanitve, kot so počitniški domovi, zidanice, hostel, bolnico z nastanitveno dejavnostjo, imamo rešitev tudi za vas.

 

Hotelinco PMS sistem je celovita hotelska programska rešitev

 

Sodobni hotelski recepcijski sistemi se povezujejo z online rezervacijskimi sistemi in channel manager sistemi. Za učinkovito upravljanje malega hotela potrebujete celovito programsko rešitev kot je Hotelinco!