top of page

Predstavljamo Hotelinco 3!


Nova verzija programa Hotelinco z novim izgledom in v odzivni obliki - na voljo že v kratkem!

Ponosno vam predstavljamo novo verzijo programa Hotelinco. Z novo verzijo prihaja predvsem nov uporabniški vmesnik, ki vam bo olajšal delo, saj je veliko bolj pregleden in intuitiven, barvno bolj usklajen ter bolje organiziran. Prav tako smo za boljšo uporabniško izkušnjo optimizirali delovanje programa na vseh e-napravah s t.i. odzivnim dizajnom, ki omogoča popolno in samodejno prilagoditev prikazanih vsebin velikosti naprave.

V nadaljevanju navajamo nekaj novosti in prednosti, ki jih prinaša nova verzija:

  • Nov grafični dizajn.

  • Odzivni dizajn (t.i. responsive design) za popolno prilagoditev na vse e-naprave, iz katere obiščemo hotelinco: računalnik, tablica ali pametni telefon

  • Nova nadzorna plošča oz. začetna stran, kjer so prikazane statistike, informacija o naročniškem paketu in novi download center, ki služi izvozu podatkov za povezave do različnih zunanjih sistemov (npr. računovodski sistem, idr.)

  • Novi room plan, ki smo ga preimenovali v koledar. Tu so na voljo nove ikone za kreiranje nove rezervacije, urejanje obstoječih rezervacij, spremenjene barve novi tooltip, drag & drop funkcija za premikanje oz. spremembo rezervacije in nenazadnje tudi različni časovni pregledi zasedenosti rezervacij (tedenski, dvotedenski in mesečni pregled.)

  • Prenovljen POS modul.

  • In še druge izboljšave in novosti....

V kratkem bo na voljo še več informacij.


bottom of page