top of page

Sodelovanje s Hoteliers Inspiration


V Hotelinco Teamu verjamemo, da so najboljše rešitve lahko le tiste, kjer je z odlično uporabniško podporo zagotovljena tudi optimalna uporaba implementiranega sistema. Tako smo se odločili, da združimo moči s podjetjem Hoteliers Inspiration in vam ponudimo priložnost, da dvignete uporabo sistema na višjo raven.

Hotelski PMS sistemi, kot je Hotelinco, vam omogočajo številna poročila in četudi so v naprej definirana, so lahko končnim uporabnikom v hotelski panogi pogosto tudi precej zahtevna za interpretacijo. Še več, včasih je bogata funkcionalnost sistema preprosto premalo izkoriščena. Ali ni škoda, da številne ponujene prednosti sistema ne bi bile celovito uporabljene in dajale rezultatov samo zato, ker se jih uporabnik ne zaveda oz. jih ni dovolj dobro proučil.

Pri tem vam lahko - z več kot 25-letnimi izkušnjami in znanjem v hotelski panogi - priskoči na pomoč Hoteliers Inspiration. Hoteliers Inspiration vam ponuja krajše tematske sestanke, da pridobite čimveč iz Hotelinco sistema s poudarkom na prihodkovnem menedžmentu (Revenue Management). Naj vas hospitality strokovnjaki vodijo skozi poročila na razumljiv in interaktiven način!

Za več informacij kontaktirajte g. Sergio Foti:

sergio.foti@hoteliersinspiration.com

M +386 (0) 41 827 070

T +386 (0) 1620 9767

Več o Hoteliers Inspiration: www.hoteliersinspiration.com/ www.hoteliersinspiration.com/testimonials


bottom of page