top of page

Nova integracija: HQ Revenue marketing intelligence orodje se povezuje s Hotelinco!

Updated: 2 days ago

Najava naše najnovejše integracije s HQ Revenue, Market Intelligence orodjem: https://www.hqrevenue.com/


Zanesljiva programska oprema, ki temelji na oblaku, je produkt nemškega podjetja HQ plus GmbH z več kot 10.000 uporabniki iz celega sveta. Vodilni market intelligence sistem HQ Revenue zagotavlja zelo podrobne in posodobljene informacije o trgu, vaši konkurenci in poslovanju. Združuje in vizualizira milijone podatkovnih točk, vključno z informacijami iz več kot 20 OTA in 300 blagovnih znamk ter se integrira z več kot 60-imi najboljšimi programskimi rešitvami v industriji, zdaj tudi s Hotelinco PMS.

HQ Revenue sestavlja ekipa 35-ih mednarodnih sodelavcev, od katerih jih je velika večina

strokovnjakov za hotelirstvo. HQ Revenue ponese vaše strokovno znanje o upravljanju prihodkov na novo raven, saj omogoča:

  • Optimizacija cen: dinamično oblikovanje cen na podlagi podatkov o trgu in PMS v realnem času.

  • Upravljanje razpoložljivosti: Optimalen nadzor razpoložljivosti sob na vseh kanalih.

  • Merjenje in nadzor uspešnosti: Ocena in prilagoditev vaše strategije na podlagi KPI-jev in podatkov o uspešnosti.

 

Vse to pa ni mogoče brez integracije z vašim PMS sistemom. Izkoristite vse prednosti integracije Hotelinco PMS & HQ Revenue v realnem času. Zahvaljujoč tej integraciji boste lahko enostavno in učinkovito analizirali trg in optimizirali rezultate vašega direktnega kanala, kar bo olajšalo sprejemanje vaših prodajnih odločitev.


Hotelinco uporabniki lahko izkoristite ekskluzivne posebne pogoje. Če vas zanima, se lahko obrnete neposredno na prestavnike za HQ Revenue v Sloveniji, da pridobite vse podrobne informacije in se dogovorite za demo predstavitev: tukaj.
Comentarios


bottom of page