top of page

Spletna analitika - integracija sistema za vaš rezervacijski motor


Spletna analitika je izredno pomembna, ker nam omogoča da spremljamo in merimo kaj obiskovalci delajo na našem spletnem mestu in da te podatke uporabimo za doseganje naših poslovnih ciljev. Tudi v hotelski panogi postajajo orodja za spletno analitiko vse bolj razširjena. Uporaba spletne analitike za merjenje, zbiranje, analizo in poročanje podatkov postaja tudi vsebolj pomemben del celotne spletne strategije hotelirja. Vsi ti podatki vam lahko pomagajo bolje razumeti vaše goste in obiskovalce spletnega mesta ter vam je v pomoč pri načrtovanju proaktivnih sprememb in povečanju prodaje.


Pomembno je, da v spletno analitiko vključimo, ne le vse strani hotelske oz. nastanitvene spletne strani, temveč tudi hotelski rezervacijski motor, in sicer od trenutka preverjanja razpoložljivosti do vključno končne potrditve rezervacije.Nova različica rezervacijskega motorja fidelityhotel.net je združljiva s številnimi priljubljenimi analitičnimi orodji na trgu (npr. Google Analytics, Google Tag Manager, Sojern).Prednosti, ki jih hotelirji lahko pričakujejo:


- Spremljanje stopnje konverzije (št. izvedenih rezervacij preko rezervacijskega sistema) in pridobiti demografske podatke o gostih, ki rezervirajo;

- Zbirajte dragocene povratne informacije o tem, kdo so vaši uporabniki, da boste lahko izboljšali uporabniško izkušnjo;

- Zbirajte in interpretirajte analitiko spletnega mesta glede na podatke konverzijah in dostopnost spletne strani/ rezervacijskega motorja (umeščenost rezervacijskega motorja na vaši spletni strani, ugotoviti, kaj deluje bolje oz. kaj se lahko da izboljšati pri umestitivi na spletno stran).


Comments


bottom of page